Seinfeld skrattar sig fördärvad

5 augusti 2019

Jag har verkligen inget emot att folk skrattar. Tvärtom. Älskar det. Jag kan ha lite svårt för när folk i ens närhet skrattar och kollar på en för att se om skrattupplevelsen är delad. Varför?
Jag gillar också den tidigare webbserien Comedians in cars getting coffee som numera finns på Netflix. Det är inte utan att jag var lite selektiv i början och bara kollade på de program där jag kände till gästen. Men ofta ger de avsnitt med för mig mindre känt folk faktiskt mer.
Programledaren Jerry Seinfeld ger däremot allt i varenda episod. Åtminstone när det kommer till skrattet. Är han verkligen så glad att han måste visa det med hela kroppen? Till och med bakom ratten garvar han på det sättet. Inte konstigt att gäster som Ricky Gervais, Amy Schumer och någon till blir lite skraja.

Fler inlägg i samma blogg