Det glöder i Glow

16 augusti 2019

Alltså, jag har verkligen ingenting emot det, men blir lite överraskad när skådespelarna i Glow – min favoritserie på Netflix just nu – börjar visa tuttarna. I tredje säsongen!?
Att det hände i första säsongen är mer förståeligt. Då ville man skapa lite buzz kring serien och en förhoppning hos de förtappade själar bland tittarna som sedan slaviskt fortsatte titta för att kanske få en glimt till.
För den som ännu inte sett serien kan jag berätta att Glow utspelar sig under 1980-talet och handlar om en wrestlingshow på teve. Wrestlarna är kvinnor och ingen av dem har från början någon erfarenhet av den här typen av show. Serien är oemotståndlig.
Med detta taget i beaktande så skulle ett eventuellt lockande med bara bröst i första säsongen förmodligen gett serien en stämpel på sig om att vara något annat än vad den faktiskt är.
Men i tredje säsongen? Har de inte fler tittare än så? Eller är det så att skådespelarna faktiskt får bättre betalt om och hur länge de exponerar tuttarna i bild?
I så fall drar Alison Brie – som förmodligen fått sitt stora och välförtjänta genombrott med den här serien – in mest pengar för sin barbröstade showdans i logen.

Fler inlägg i samma blogg