Ta en kaka till

17 oktober 2013

Pepparkakshuset_Att jag nyligen har köpt två exemplar av en roman har inget med innehållet att göra. Jag hade förberett mässbesöket i Frankfurt med Pepparkakshuset som reselitteratur. Men när jag skulle packa ner pocketen på morgonen fanns den ingenstans. På väg till tåget och flyget lämnade jag ett sönderröjt hus med en sista koll i vardagsväskan där det var meningen att den skulle ligga. Men den fanns inte där den här gången heller. Det fick alltså bli ytterligare ett exemplar i Pocketshop på Centralen i huvudstaden.

Jag hann inte läsa klart boken på resan. Efter att ha avslutat den tidigare i dag skulle jag lägga tillbaka den i vardagsväskan och upptäckte att det första exemplaret låg i ett av väskans yttre fack! Jag har alltså gått och burit på två exemplar i en hel vecka utan att märka det. Dessutom i en väska som jag grundligt sökt igenom efter samma bok …

Fler inlägg i samma blogg