Resebrev från Kalifornien 2015:2

14 juni 2015

Efter en lång resdag försökte vi hålla igång någon timme på kvällen med en kort utflykt för att äta något och komma in i rytmen. De flesta av oss somnade i bilen så det fick bli en spännande vandring i den närliggande stora livsmedelsbutiken Ralphs istället. Alltid kul att se vad som finns i hyllorna i utlandet och att kliva in där gjorde oss alla nyfikna. Vatten, bröd och ost blev en snabb kvällsvard.

K2015_2_kvallsvard_IMG_1522_webb

10 timmar senare är jag på väg till receptionen för att hämta första morgonens frukost och vänder mig om i dörren och ser min utslagna vapendragare göra sig redo för den första riktiga dagen häröver.

K2015_2_Trotta-vapendragare_IMG_0731_webb

… när jag och Quintus (det behövdes ett par händer till) är tillbaka med frukosten – kaffe eller juice med muffins – har grabbarna konstaterat att de alla 3 sover som jag.

Det stora abren så här långt är Simons förkylning och att undertecknad av någon jäkla anledning packade ur glasögonen när jag dubbelkollade om jag packat ner dem.

Fler inlägg i samma blogg