Kusinträff 2014

11 maj 2014

Dagen efter Kusinträff 2014. Seg? Inte jag. Det enda som vittnar om att det blev mer alkohol än vanligt igår är suget efter fetare och sötare mat. Kvinnan skakade på huvudet i morse när jag utan större bekymmer lyfte huvudet från kudden och steg upp. ”Hur klarar du av det?” frågade hon. Som vanligt. Och som vanligt hade jag ingen aning.

Kusinträff 2014 blev en trevlig tillställning. Den inledande tipspromenaden där var och en av oss hade skrivit två mer eller mindre intressanta och intrikata frågor om själva gjorde att diskussionen genast kom igång och, vad gäller just den delen, nådde sitt klimax när svaren gicks igenom under stoj och glam.
Ett bra sätt att komma varandra närmare. Och det var själva idén med Kusinträff 2014. Trots att vi bor i samma stad och totalt är 8 till antalet har vi rätt dålig koll på varandra. Till viss del beror det förmodligen på åldersskillnaden. Min äldsta kusin är bara ett år äldre än min äldsta son. Och jag är äldst av mina syskon.

Det var mormors bortgång som fick oss att vakna till. Efter begravningen bestämde vi oss för att ses. Kusinträff 2014 blev resultatet och kommer att resultera i Kusinträff 2015.

Fler inlägg i samma blogg