Jag kan bli arg

24 november 2013

micke mouse_arg

Bara dagen efter att jag och Kvinnan haft ännu en diskussion om våra respektive temperament blossade jag upp ordentligt. Det händer inte ofta – förmodligen alltför sällan – att jag ens hetsar upp mig.
Men nu var det dags igen och katalysator var som så ofta morsa 3. Hon kan som ingen annan lägga an ett slags von oben-attityd där hon ska tala om för mig hur jag ska sköta mig och mitt hem och att detta ska ske med hennes liv som modell. Nonchalans med stort N, således. Det finns inget som gör mig så förbannad som nonchalans.

När 3:an hade gått kunde Kvinnan konstatera att jag nu blivit fly förbannad tre gånger (på drygt nio år) så att hon hörde det. Vid samtliga tillfällen har morsa 3 varit orsaken. Så jodå, jag kan bli arg.

Fler inlägg i samma blogg