Jag hör hur de ligger med varandra …

9 juli 2019

Jag fick en ny granne igår. Träffade flickan när hon var på väg ut genom porten mot ett öppet släpflak. Hon är ung, söt och glad.
Vid 23-tiden började hon flytta runt på möbler och grejer men det gjorde inte så mycket. Vi kollade på film. På grund av en molande huvudvärk hade jag svårt att sova den här natten och överraskades vid ettsnåret av att få ta del av en älskogsfinal däruppe. Men det lät som att hon låg bredvid mig och min spontana reaktion var att slänga ett öga på andra änden av min dubbelsäng.
Faktum är att det blev lite intimt. Förmodligen på grund av att jag träffat henne. Alltså, jag har ju hört grannar ha sex tidigare, framförallt på hotell och då har jag aldrig vetat vilka de är.

Så vad göra nu? Vara en hygglig granne och med anonym lapp tipsa henne om att det är lyhört i kåken; spela Kjell Höglund på hög volym nästa gång eller bara glädjas åt den ungdomliga kärleken?

Fler inlägg i samma blogg