Det finns bröllopsbilder och bröllopsbilder

13 april 2014

KK_Rasmusolena_IMG_2719

Den här läste jag först om på Facebook. Min bekant Översättaren skojade om den i sitt flöde och löpsedeln spred sig som löpeld (!) i leden. Jag hajade inte riktigt vad det handlade om förrän jag senare under helgen åkte förbi en butik som skyltade med lokaltidningens löpsedel.

Katrineholms-kuriren har på senare år aktivt arbetat för att skapa uppmärksamhet och lämnat ut både tidningen och staden. Då och då har de också lyckats. Största virala hit hittills är när deras webb-tv med en ironisk touch filmat och lagt ut ”kaos” i katrineholmstrafiken med en film som visar hur en eller möjligen två bilar vänder på väg mot en korsning där en lastbilschaufför har problem med att vända sitt ekipage.

På den här löpsedeln leker de, som synes, med sin egen förkortning KK. Döm om min förvåning när det var min son Åke och hans frus bröllopsbild över hela löpet. Visst dröjde det innan bröllopsbilden kom in i tidningen – men vilken placering, va!?
Detta måste bevaras för eftervärlden, tänkte jag och åkte i dag till redaktionen och plockade ner de två löpsedlar som klär tidningens entré … undrar om de trodde det var någon som tyckte löpsedeln var förskräcklig och därför plockat ner den?

Fler inlägg i samma blogg