Brillor för brallan

2 juni 2015

Solbrilletest_bloggHos stadens tredje och sista optiker (ingen annan ordning än mina besök) hittade jag äntligen ett par solbrillor som passar min tjockskalle. Var dock inte säker på utseende och fick ta den här bilden som messades Kvinnan. På det fjärde försöket lyckades det och hon var nöjd. Nästan det viktigaste. Klart jag inte vill tycka att jag ser ut som en idiot men det är ju faktiskt hon som ska leva med att se sommarnunan.

Förbluffande fakta 1: Det finns fisketävlingar där Polaroidglasögon inte får användas eftersom man tydligen kan se fisken genom det blanka vattnet. Säljsnack eller sanning?
Förbluffande fakta 2: Jag har tydligen inte fattat att man kan vända på kameran i teflonen och ta en selfie utan tar sikte på min spegelbild …

Nåja, inför semestern har jag och grabbar 4 och 5 nu införskaffat schysta solglajor på 3 olika ställen.

Fler inlägg i samma blogg